> 10 gouden tips om een eetfestijn te organiseren | vzw Internationaal Comité

10 gouden tips om een eetfestijn te organiseren

10 gouden tips om een eetfestijn te organiseren

Plan je een eetactiviteit met je vereniging? Leuk! Om u alvast op de goede weg te zetten ivm de te respecteren regelgeving hieromtrent geven we u alvast 10 gouden tips mee. De volledige informatie vindt u terug in de folder die u via onderstaande link kan downloaden. Zeker nalezen!
http://www.favv.be/thematischepublicaties/gelegenheidsverkoop.asp

 

 

Respecteer alvast deze 10 gouden tips
1 Controleer de houdbaarheidsdatum.
2. Let erop dat de temperatuur tijdens transport niet te hoog oploopt, voorzie frigoboxen met koelelementen.
3. Ruimtes waar met voeding gewerkt wordt, moeten proper zijn!
4. Was je handen regelmatig bij de bereiding en het opdienen van het voedsel.
5. Koud blijft koud < 7°C. Opgepast met pastasalade ! Leg koelelementen onder je gerechten.
6. Warm blijft warm > 65°C
7. Ontdooi diepvriesproducten in de koelkast
8. Vlees en vis goed doorbakken.
9. Pas het gamma aan, aan uw mogelijkheden. Beschik je niet over een koelkast, werk dan met minder
bederfbare producten.
10. Eten klaar, eten maar ! Zorg ervoor dat de tijd tussen bereiding en consumptie zo kort mogelijk is

 

X